Een bestelling retourneren

Retourneren

Heb je een bestelling geplaatst via onze webshop, maar is het toch niet wat je ervan had verwacht? Je kunt alle producten retourneren als je dit binnen 14 dagen na ontvangst bij ons meldt.

Op deze pagina vindt je alle informatie over het retourneren van je product(en). (hier lees je de wettelijke rechten m.b.t. het retourneren van internetaankopen.)

Heb je een vraag over retourneren en kun je op deze pagina hierop geen antwoord vinden? Neem dan via het contactformulier contact met ons op of  e-mail je vraag naar info@ecologischevoetafdruk.nl

Is retourneren gratis?

Natuurlijk hopen we dat je tevreden bent met je aankoop bij Ecologischevoetafdruk.nl. Is je legging toch niet wat je er van verwachtte? Dan kun je na ontvangst binnen 14 dagen je bestelling retourneren, je krijgt dan het gehele aankoopbedrag terug. De kosten van het terugsturen van het pakketje zijn wel voor eigen kosten.

Hoe kan ik mijn bestelling retourneren?

Om je product(en) succesvol te retourneren zijn er enkele eenvoudige stappen te volgen. (het is belangrijk dat we het product in goede staat, zonder gebruikerssporen ontvangen en we hebben natuurlijk je gegevens nodig zodat we het aankoopbedrag kunnen terugstorten)

1. Meld je retour inclusief ingevuld retourformulier bij ons per email aan

Meld binnen 14 dagen na ontvangst van je bestelling je retourzending online aan. Dit doe je door dit formulier volledig ingevuld aan ons te mailen. Wij zullen je dan onze retourgegevens inclusief retourcode geven.

2. Retourlabel

Onze retourgegevens inclusief retourcode, vermeld je op het adresetiket op het pakket. (zo weten we gelijk van wie het pakketje komt en kunnen we snel het aankoopbedrag terugstorten).

3. Verpakking
Verpak het artikel in de originele doos. (heb je de originele verpakking niet meer, dan kun je het in een pakket (verkrijgbaar bij het Postkantoor) terugsturen).

4. Verzending
Breng het pakket bij het Postkantoor en verstuur het product per pakketpost. Bewaar het verzendbewijs goed, deze verzendkosten zijn voor eigen rekening (tenzij het om een onjuist verstuurd of ondeugdelijk product gaat)

Zorg er in ieder geval voor dat de retourzending voldoende gefrankeerd is. Ongefrankeerde zendingen of zendingen onder rembours worden geweigerd.

5. Verrekening
De geretourneerde artikelen worden verrekend na ontvangst en verwerking. Je ontvangt hiervan binnen 14 dagen na ontvangst van het pakketje per e-mail een bevestiging hiervan.

Wat zijn de retourvoorwaarden?

beloften Bij het retourneren van artikelen dien je vooraf contact op te nemen zodat wij weten naar welke rekening we het aankoopbedrag dienen over te maken en krijg je de retourgegevens inclusief retourcode.

beloften Goederen dienen altijd goed verpakt te worden, om transportschade te voorkomen.

beloften Artikelen die retour worden gestuurd dienen onbeschadigd en compleet met verpakking aangeleverd te worden. Beschadigingen en/of gebruikssporen kunnen een reden zijn om de retourartikelen te weigeren.

beloften Jouw verzendkosten krijg je alleen gecrediteerd als Gekleurdelegging.nl verantwoordelijk is voor de fout en/of het probleem en wanneer de producten in een gedegen verpakking zijn teruggestuurd. (mocht er bijvoorbeeld per ongeluk een verkeerd artikel of ondeugdelijk artikel zijn gestuurd)

beloften Wanneer een product(verpakking) dusdanig bij retour zenden beschadigd is door een slechte verpakking, zal na telefonisch contact worden afgestemd hoeveel procent van de nieuwwaarde wordt gecrediteerd. Dit geldt enkel voor retourzendingen.

beloften Stuur altijd een kopie van de factuur mee.

Checklist om te retourneren

Controleer de volgende punten voordat je de legging(s) retourneert:

beloften Je retourzending is binnen 14 dagen na ontvangst van je legging(s) per email aan ons gemeld;

beloften Je retourzending voldoet aan de retourvoorwaarden;

beloften Je hebt een kopie van de factuur bijgevoegd bij je retourzending;

beloften Je hebt de legging(s) in een brievenbuspakketje of verzendzak gedaan en deze voldoende gefrankeerd.

beloften Je hebt de retourcode bij het retour adres gezet.

Heb je een vraag over retourneren en kun je op deze pagina hierop geen antwoord vinden? Neem dan via het contactformulier contact met ons op of  e-mail je vraag naar info@gekleurdelegging.nl